Deze website is tot stand gekomen voor en in samenwerking met de "Willem van Althuis Stichting". De website zien wij als een belangrijk hulpmiddel om onze doelstellingen te bereiken. Wij streven er naar dat de site op termijn zal uitgroeien tot hét informatiecentrum en interactieve ontmoetingsplaats voor alle bezitters, bewonderaars en geïnteresseerden in het werk van Willem van Althuis.

De informatie op deze website is afkomstig uit diverse bronnen. Veelal uit nog "in de familie" zijnde documenten en geschriften maar ook uit collecties van particulieren en andere privaatrechtelijke organisaties.

De Willem van Althuis Stichting tracht onder andere het werk van Willem van Althuis, naar wie de stichting is genoemd, te conserveren en levend te houden. De stichting is onder nummer 01109441 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Friesland. Tevens is de stichting aangesloten bij Pictoright, visuele auteursrechten nederland. Klik hier voor meer informatie.
De inhoud van deze website mag niet zonder toestemming van de "Willem van Althuis Stichting" elders worden gepubliceerd of worden hergebruikt.

Voor vragen over de website kunt u zich wenden tot de webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor vragen over de inhoud van de website of het werk van Willem van Althuis kunt u zich wenden tot de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..